Contact Mij

Digitaal onderwijs en didactiek begint zeer populair te worden binnen de Nederlandse samenleving. Vooral tijdens de Corona crisis hebben de scholen gebruikt gemaakt van digitaal onderwijs. Op de website van  www.elearningmarkt.nl kan je heel veel informatie vinden over e-learning met name digitaal onderwijs en didactiek.

Heb je onze website al doorgenomen?

Zijn er misschien vragen of onduidelijk dan kun je ons daarvoor contacten. Op deze pagina vindt je al onze contactgegevens die je kan gebruiken om in contact te kunnen treden met ons.

Bereikbaarheid

Telefonisch: Wij van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00u tot en met 17.00u. Op de zaterdag zijn wij te bereiken van 9.00u t/m 14.00u.

Per e-mail en social media kanalen

Je kunt elk uur van de dag een e-mail naar ons sturen of gebruik maken van onze social media kanalen. Wij proberen nog dezelfde dag jou vraag te beantwoorden.

Contactformulier

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier om jou vraag of suggestie door te sturen naar. Vul het formulier volledig in en verzend deze middels de verzendknop naar ons. Wij proberen binnen 2 werkdagen contact op te nemen met jou.