Reiki leren is vergelijkbaar met leren mediteren. Hoe revitaliseren we onszelf energetisch als we mediteren voor mentale helderheid? Heb je wel eens momenten waarop je zoveel opgekropte woede, verdriet, frustratie, stress of angst hebt dat je gewoon niet meer weet wat je ermee aan moet? Er zijn momenten waarop die emoties voorbij kunnen gaan, maar andere keren kunnen ze verergeren. Hopelijk bereik je een punt waarop je er genoeg van hebt en meer gretig bent om een ​​oplossing te vinden. Je kunt je het beste inschrijven voor een reiki cursus. Tot nu toe heeft niemand hier spijt van gehad.

Reiki niveau 1

Bij een Reiki cursus kun je drie verschillende niveaus doorlopen. Op elk niveau krijg je een dieper begrip van reiki genezing en verwerf je nieuwe vaardigheden die je kunt gebruiken om jezelf en anderen te genezen. Je kunt reiki op jezelf of andere mensen gebruiken tijdens persoonlijke sessies, nadat je Reiki niveau 1 hebt voltooid. Dit niveau omvat de basisprincipes van reiki genezing. In Reiki niveau 1 leer je hoe je energiekanalen over je hele lichaam kunt openen.

Reiki niveau 2

Reiki niveau 2 biedt een dieper begrip van reiki en studenten leren hoe ze mensen en gemeenschappen kunnen genezen die zich ver van de locatie van een beoefenaar bevinden. Je leert hoe je reiki op afstand kunt oefenen door tijd en ruimte te sturen. Het belangrijkste doel van niveau 2 is om andere mensen te genezen. Wil je graag anderen helpen? Volg dan een cursus bij ZoMa.

Reiki niveau 3

Dit is de afstemming op masterniveau. Je verdiept je begrip van reiki tot het punt waarop je het aan anderen kunt overdragen. Voor degenen die reiki genezing professioneel willen beoefenen, betekent deze training een diepe toewijding aan de beoefening en ideologie van reiki.

Het voordeel van een reiki cursus voor jou

Voor een betere gezondheid kun je je eigen energie effectief in evenwicht brengen en zuiveren. Talloze emotionele en fysieke problemen, zoals slapeloosheid, stress, depressie, angst en pijn, kunnen worden verholpen door reiki te beoefenen. Reiki helpt je om weer in een staat van ontspanning te komen door je lichaam een ​​pauze te geven van de stress van het dagelijks leven. Je lichaam kan schade herstellen die is veroorzaakt door stress, verwonding of ziekte zodra je deze toestand bereikt. Op een hoger niveau van de reiki cursus help je zelfs het genezingsproces van anderen.