De volgende artikel gaat over de bekendste platformen voor e-learning. Ik heb besloten om deze lijst samen te stellen, zodat een ieder op de hoogte is van alle platformen die worden gebruikt voor e-learning. Ik vind dat e-learning de toekomst is van leren en de enige manier waarop we e-learning kunnen versterken is door meer informatie erover te verstrekken. Ik hoop dat je zoveel plezier vindt in het gebruik van al deze platformen net als ik zelf.

Het is vaak moeilijk om een goede e-learning platform te kiezen aangezien zoveel factoren een grote rol spelen hierbij. Bovendien zijn er een tal van uiteenlopende mogelijkheden nadat je je keuze hebt gemaakt. Voordat we van start gaan met de lijst, vind ik het noodzakelijk om te vermelden dat er geen beste e-learning platform is, maar wel een beste e-learning platform voor jou. Een verkeerde keuze kan ervoor zorgen dat jij je tijd en je energie voor niets hebt verspild. Het is dus van enorm belang dat jij een kwalitatief goede keuze maakt.

1.Skillshare

Een ieder weet wat Skillshare is. We bekijken keer op keer filmpjes op YouTube die Skillshare als sponsor hebben. Er is een reden waarom zoveel mensen Skillshare aanraden en dat is dat Skillshare professionele diensten biedt voor lage prijzen vanaf $10. er is nog nooit een platform gekomen die zulke lage prijzen biedt voor zo een goede service. Als je opzoek bent naar een e-learning platform waarmee je je zakelijke kansen kan uitbreiden, is Skillshare het perfecte platform voor jou. Dit platform brengt met zich mee een lidmaatschapsplan voor studenten dat toegang biedt tot een brede selectie van premium cursussen. Skillshare biedt jou het gebruiksgemak waarnaar je opzoek bent.

2. Thinkific

Thinkific is perfect voor online cursusmakers die willen beginnen door niet veel geld willen uitgeven. Als je Thinkific gebruikt, kan je gratis drie cursussen maken met studentenondersteuning. Er bestaat ook een betalingsgateway waarbij je kan upgraden naar een basisabonnement. Het gaat je $49 kosten om toegang te krijgen tot verkooppagina’s met coupons en promoties. Wat Thinkific apart zet van andere platforms is de koersontwerper. Hierbij hoef je je niet druk te maken met codes als je dat niet wilt.

3. Udemy

Udemy wordt vaak beschouwt als het beste e-learning platform voor mensen die klein willen beginnen zonder een grote hoeveelheid geld uit te geven. Bij dit platform krijg je niet veel vrijheid of klantenondersteuning, maar een pluspunt van dit platform is dat je gratis ermee kan beginnen. Udemy is de populairste oplossing voor het bouwen en online verkopen van cursussen. Het is bekend dat er online gemengde reviews zijn, maar dat is te verwachten van een platform dat jou de mogelijkheid biedt om gratis van start te gaan met het werk dat jij wilt verrichten

4. Teachery

Als je pas bent begonnen met jouw e-learning en je beetje bij beetje wilt betalen voor je werkplaats, biedt het Platform Teachery een mogelijke plan van $49 per maand. Deze plan komt zonder aanwezigheid van transactiekosten, dus het is best wel een goede deal. Het zal lijken alsof andere sites ook een plan zonder transactiekosten bieden, maar bij deze sites moet je binnen een bepaalde periode upgraden naar een basisplan. Bij Teachery hoef je je helemaal geen zorgen te maken over deze upgrades of transactiekosten.

Dat was de lijst van de beste en bekendste e-learning platformen. Ik hoop dat deze lijst jou aanleiding geeft om een van de platformen te gebruiken. Ik kan jou garanderen dat jij er helemaal geen spijt van zal hebben.